Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reopening of the Norwegian fluwiki forum

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reopening of the Norwegian fluwiki forum

  This is by request of Urdar at FluWiki
  http://www.newfluwiki2.com/showComme...mmentId=117411

  Hei, dette er en beskjed om at det norske forumet http://www.fluwiki.no har gjenåpnet for deltagelse etter en lang pause. Alle våre tidligere medlemmer er velkomne tilbake, og nye hjertelig velkommen. Vi søker også moderatorer med forumerfaring.

  Det er spennende tider for å si det slik med utviklingen med svineinfluensaen, eller skal vi kalle det Mexicosyken først som sist....,
  http://fluwiki.no har store samlinger med stoff relatert til norges pandemi beredskap og nå er tiden inne til å holde et blik på myndighetens håndtering så vel som å diskutere personlig håndtering av det som ser ut til å bli den neste pandemien.
  Vennlig hilsen Urdar

 • #2
  Re: Reopening of the Norwegian fluwiki forum

  Kjempefint Vi kan komme til å trenge alle de steder vi kan få! Tips; Hva med å lage en twitter konto med forumets navn (eller hva nå viruset ender med å bli kalt) Er veldig travel de nærmeste ukene. F. dårlig timing på utbruddet. Håper det trekker seg tilbake til i høst i allefall. Stå på Urdar, om noe uker skal jeg også prøve å bidra Kanskje vi kan samkjøre? Dette stedet kan også bli veldig viktig. Fatter ikke hvorfor pandemi.no ennå ikke ikke er full av info til befolkningen.
  Mvh
  Anty

  Comment

  Working...
  X